A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A megmosott és konyhai papírtörlőn leszárított csirkemellfiléket bedörzsöljük sóval, borssal és a reszelt citromhéjjal, majd a tapadásmentes serpenyőben felforrósított 1 ek olajon körbepirítjuk kb. 2 perc alatt. Ezután áttesszük egy sütőtálba, és az előmelegített sütőben készre sütjük kb. 10 perc alatt.
Közben a salátához a megmosott rukkolát jól lerázzuk, illetve lecsepegtetjük. A kicsumázott, megmosott és leszárított epret feldaraboljuk vagy szeletekre vágjuk.
A dresszinghez az ecetet alaposan összekeverjük a mézzel és némi sóval, borssal, majd apránként beledolgozzuk az olívaolajat. A rukkolát és az epret óvatosan összeforgatjuk a dresszinggel, és állni hagyjuk 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A sütőből kivett csirkemellfiléket rövid ideig pihentetjük, majd felszeleteljük és adagonként tányérokra rendezzük. Az epres rukkolasalátával együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.