A sütőt előmelegítjük 160 fokra. Nagyobb edényben, közepes tűzön felolvasztjuk a vajat, a mézet és mandulakrémet. Hozzáadjuk a kimagozott és apróra vágott datolyát, fakanállal egymás után belekeverjük a mandulapelyhet, a napraforgó- és chia magot, valamint a kukorica-, zab- és kókuszpelyhet, majd 2 percig pirítjuk.
Sütőpapírral kibélelünk egy 22 x 34 cm-es tepsit. Eloszlatjuk benne a masszát, evőkanál aljával jól lenyomkodjuk, és az előmelegített sütő középső részében aranybarnára sütjük 20 perc alatt. A sütőből kivéve teljesen kihűtjük, majd éles késsel óvatosan 16 hosszúkás szeletre vágjuk.
Végül a darabokra tördelt bevonót vízfürdőben felolvasztjuk, és kanállal a rácsra helyezett müzliszeletekre csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.