A piskótatésztához mixerben keverjük össze a tojásokat a kristálycukorral, majd fokozatosan adjuk hozzá a langyos vizet, az olajat és a vaníliás cukrot. Végül a felvert masszához keverjük hozzá a lisztet és a sütőport.
A tésztát öntsük egy magasabb peremű tepsibe, és 180 °C-on, kb. 20 percig süssük az előmelegített sütőben. A megsült piskótát hagyjuk kihűlni, majd kenjük meg lekvárral, és rakjunk rá ízlés szerinti mennyiségű szezonális gyümölcsöt.
A zselatint a használati utasítás szerint készítsük el, és vékony rétegben csorgassuk rá a gyümölcsre. Várjunk pár percet, amíg ez a réteg megdermed, és csak ekkor öntsük rá a maradék zselatint. A kész süteményt 15 percre tegyük be a hűtőbe, hogy a bevonat teljesen megdermedjen. Kínálhatjuk tejszínhabbal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.