Elkészítés: Megmossuk és megtisztítjuk a gyümölcsöket.
Az öntethez porcukorral és citromlével összekeverjük a gyümölcsöket, majd félretesszük.
A tóccsnihoz az almát és a körtét a reszelő durva részén lereszeljük. Belekeverjük a kis darabokra vágott szilvát, a lisztet, a cukrot, csipet sót és a tojásokat.
Olajozott serpenyőbe kanállal kis lepényeket formázunk, és mindkét oldalon megsütjük. A fordításnál vigyázni kell, mert a lepény meglehetősen lágy.
A sült lepényeket a félretett szaftos gyümölccsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.