Elkészítés: A krémhez az étkezési zselatint 1 dl vízben elkeverjük, azonnal hozzáöntünk 2 dl forró tejet, majd hagyjuk hűlni-
50 dkg túrót, 1 csomag vaníliás cukrot, 5 tojás sárgáját, 30 dkg cukrot és 12,5 dg margarint összekeverünk. Hozzáadjuk a kihűlt (nem forró) zselatint. Ezt még egyszer alaposan kikeverjük robotgéppel.
A ihűlt piskótát kapcsos tortaformába tesszük, ráöntjük a krémet, betesszük a hűtőbe.
A gyümölcsöket megtisztítjuk, ha ell, felaprítjuk, majd a torta tetejét kirakjuk. Elkészítjük a gyümölcskocsonyát: 3 dl vízzel összekeverjük a port, majd felforraljuk, félretesszük hűlni. Ha langyosra hűlt (de még folyik!!!!), akkor ráöntjük a gyümölcsökkel megpakolt túróra, és ismét betesszük a hűtőbe. Én egy éjszakát hagytam állni, hogy szépen összeálljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.