A sütés nélküligyümölcstorta elkészítéséhez 2 dl vizet felforralunk, hozzáadunk 1 evőkanál eritritet vagy cukrot és a kimagozott gyümölcsöt, elkeverjük, majd lezárjuk a lángot.
Egy 24 cm-es átmérőjű tortaformát kirakunk zabkeksszel, hogy a tál alját ellepje. Az oldalát is körberakjuk.
Egy vaníliás pudingporból pudingot készítünk: feltesszük a tej 2/3-át a lángra. Egy tányérban elkeverjük a pudingport a maradék eritrittel vagy cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a maradék tejet és csomómentesre keverjük. Amikor felforr a tej, a félrehúzzuk, majd beleöntjük a pudingos keveréket és folyamatos keverés mellett hagyjuk hogy besűrűsödjön.
Lezárjuk a lángot, belerakjuk a vajat, összekeverjük és ráborítjuk a kekszre.
Egy banánt megpucolunk felkarikázunk, a kimagozott meggyet és áfonyát leszűrjük, és rárakjuk az összes gyümölcsöt a tortára.
Közben elkészítjük a zselét: a zseléfixet összekeverjük a meggylével, 4-5 csepp citromlevet hozzáfacsarunk és felforraljuk. Amikor felforrt, lezárjuk a lángot. Hagyjuk egy picit sűrűsödni, de nem várjuk meg, hogy kocsonyás legyen, hanem kanalanként a tortára rakjuk. 2-3 órára betesszük a hűtőbe, és máris szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.