A gyümölcsös túrótorta elkészítéséhez összetörjük a zabkekszet, összekeverjük az olvasztott vajjal, és beletömködjük egy 22 cm-es átmérőjű tortaforma aljába. Fél órán át fagyasztjuk.
A krémhez összekeverjük az áttört túrót a tejföllel, a citrom lereszelt héjával és citrom felének kifacsart levével, a porcukorral, a vaníliás cukorral. Beáztatjuk a zselatint hideg vízbe, majd kifacsarjuk, és kis meleg vízben feloldjuk. Hőkiegyenlítéssel eloszlatjuk az ízesített túrókrémben, és berakjuk a hűtőszekrénybe.
Közben a tejszínt habbá verjük. Ha a túrókrém már kezd kicsit szilárdulni, óvatosan beledolgozzuk a tejszínhabot. A kész krémet rákanalazzuk az alapra, és elsimítjuk. Visszatesszük a hűtőszekrénybe, és hagyjuk teljesen megdermedni. Végül cikkekre vágjuk, és friss gyümölccsel, zöld fűszerrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.