Elkészítés: 3 piskótalapot sütünk, 3x3 tojásosat.
A krémhez 3 tojás sárgáját a vaníliás pudinggal, 6 dl tejjel felfőzzük, majd ha kihűlt, hozzákeverjük a porcukorral kihabosított margarint.
40 dkg cukorból karamellt készítünk, és 2 piskótalapot megkenünk vele. Ha ezek a lapok kihűltek, megkenjük a főzött krémmel a tésztákat.
A tetejére habot készítünk 3 tojás fehérjéből, amit 25 dkg cukorral gőz fölött felverünk. Rákenjük, elsimítjuk, és csokireszelékkel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.