Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrom, és fél órát hagyom pihenni a hűtőben.
A tepsit kikenem (kb. 25x30 cm-es), és a tésztát a tepsi méretének megfelelőre nyújtom. Előmelegített 180 °C-os sütőben félig megsütöm.
Közben elkészítem a krémet. A hozzávalókat összekeverem, majd az elősütött tésztára simítom. Addig sütöm, míg a krém meg nem szilárdul a tésztán.
Közben felverem a tojásfehérjét a cukorral, és a túró tetejére kenem. Visszateszem a sütőbe, de már csak nagyon alacsony hőmérsékleten sütöm (kb. 120 °C), amíg a hab kezd rózsaszínű lenni.
Kihűlve szeletelem, tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.