A burgonyákat mossuk meg, és főzzük sós vízben. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg.
A hagymát vágjuk fel vékony karikákra. A savanyú uborkát kockázzuk fel, a kihűlt burgonyákat pedig karikázzuk fel.
Egy tálban keverjük össze a hagymát, burgonyát és az uborkákat. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Készítsük el az öntetet. Keverjük össze a 2 deci forró vizet a kristálycukorral, a sóval, az olajjal és a 3 evőkanálnyi ecettel. A forró öntetet öntsük a burgonyasalátára, majd 30 percig hagyjuk állni. Forrón és hidegen is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.