Elkészítés: A fehérpecsenyét kb. 1 cm-es szeletekre vágom, kiklopfolom, majd mindkét oldalát, sózom, borsozom és mustárral bekenem.
Egy üvegtálba olajat öntök, ebbe reszelem a fokhagymát, majd belehelyezem a húsokat, olajjal betakarom, lefedem, és a hűtőben legalább 2-3 napig érlelem.
Serpenyőben kevés olajat hevítek, a hússzeleteket 4-4 percig pirítom mindkét oldalukon, majd fél merőkanálnyi húslevest aláöntve még 3 percig sütöm.
A hagymákat felkarikázom, nagyon kevés lisztben megforgatom, forró olajon részletekben kisütöm, egy tepsibe kiszedem, majd légkeverésen 165 fokon tovább pirítom pár percig (figyelni kell, mert könnyen leég).
Mustárral és sült krumplival tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.