Elkészítés: A burgonyát megmossuk, feltesszük héjában főni, de csak félig főzzük meg. Közben a szalonna bőrét levágjuk, a szalonnát felkockázzuk, majd serpenyőben jól lepirítjuk. Amíg a szalonna pirul, felszeleteljük a vöröshagymát. Mikor a szalonna megpirult, kiszedjük a zsírjából szűrőkanállal, és a szalonnazsírba beletesszük a hagymát. Ha kevés a zsír, pici olajat adhatunk hozzá. A hagymát lefedjük pár percre, amíg megpárolódik, majd ezt is lepirítjuk. A félig kész burgonyát hideg vízzel lehűtjük, meghámozzuk és karikára vágjuk.
Egy nagy tálba beleöntjük a tejfölt, beletörjük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd ebbe belekeverjük a karikára vágott burgonyát, a szalonnát és a hagymát. Jól össze forgatjuk, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.