Elkészítés: A tésztát felteszem főni sós vízben.
Közben az újhagymát felkarikázom, a fokhagymát aprítom, a paprikát szeletelem, a paradicsomot és a mozzarellát felkockázom, a citromot felszeletelem.
Kevés olívaolajon megdinsztelem a hagymákat (az újhagyma zöldjét félreteszem), hozzáadom a paprikát, a paradicsomot, majd az olívabogyókat, fűszerezem. Végül beleborítom a szardíniát is, rászedem az al dente megfőzött tésztát, összekeverem.
A tányérra szedek a tésztából, rárakom a mozzarellát, megszórom az újhagyma zöldjével, oregánóval, teszek rá chilipaprikát és egy szelet citromot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.