Elkészítés: a baguette-t félbevágom, majd hosszában is félbevágom, és a sütőlapra helyezem. Eközben begyújtom a sütőt, hogy jól melegedjen elő (gázsütőn 4-5 fokozat). A baguetteket először megkenem közepesen vastagon a májkrémmel, majd ennek tetején egy-egy evőkanál tejfölt (lehetőleg a nagyobb zsírtartalmút) elegyengetek. Kinyitom a halakat, és ízlés szerint szétterítem a szendvicseken úgy, hogy befedje a tejfölös-májkrémes részt. A paradicsomokat leheletvékonyra szeletelem és ráhelyezem a szendvicsekre. A jó szorosan egymás mellé helyezett szendvicseket bőven megreszelem sajttal (úgy az igazi!), majd 10-15 percig (ki mennyire átsütve szereti), de addig mindenképp, míg a sajt rendesen megolvad) sütjük. Ezután lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.