Elkészítés: Először készítsük el a zellerpürét. Ehhez hámozzuk meg a zellergumókat, kockázzuk fel, és főzzük puhára sós vízben. Szűrjük le, és kevés tejjel, vajjal, sóval és borssal turmixoljuk selymes pürévé.
Egy serpenyőben kevés olívaolajon futtassuk meg a vöröshagymát és a póréhagymát. Ha már kissé összeesett, vele együtt megpirítjuk a gombát is.
A halat és a rákot egy nagyobb serpenyőbe tesszük és felöntjük kevés tejjel, és hozzáadjuk a babérlevelet. Kb. 4 percig főzzük. Ezután a babérlevelet kiszedjük. Hozzáadjuk a zöldfűszereket, a párolt hagymás gombát, ízlés szerint fehérbort.
Egy sütőtálba öntjük a keveréket, a tetejére simítjuk egyenletesen a zellerpürét. Mivel korábban minden hozzávalót megfőztünk, 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt készre sül ételünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.