A halat szárazra töröljük. Az olívaolajat összekeverjük a fűszerekkel, bepácoljuk vele a halat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 180 fokon, 20 percig sütjük.
A szószhoz összekeverünk minden hozzávalót, majd félretesszük.
A zöldségeket felvágjuk (a paradicsomot negyedeljük, a káposztát, az avokádót és a hagymát felcsíkozzuk) a halat kivesszük a sütőből, és 3 percet pihenni hagyjuk.
Ha kihűlt nagyobb darabokra vágjuk. A tacokat száraz serpenyőben felforrósítjuk, majd megtöltjük a zöldségekkel. Ráhelyezzük a haldarabokat, majd meglocsoljuk a szósszal.
Tálaláskor friss koriandert szórunk rá, lime gerezdeket és chili szószt kínálunk mellé, hátha valaki csípősen szereti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.