A tortilla hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd 20 percet állni hagyjuk, és palacsintasütőben, egyenként kisütjük.
A töltelékhez, a darált húst, forró zsiradékon megpirítjuk, hozzáadjuk a felaprított chilit és paradicsomot, a vörösbabkonzervet és a kukorica felét hozzákeverjük, megsózzuk, és alaposan összeforraljuk, amíg besűrűsödik.
A kisült tortillát megtöltjük a chilis babbal, a maradék kukoricával, megszórjuk korianderrel. Salsával és guacamoléval tálaljuk, reszelt sajtot is adhatunk hozzá.
Megjegyzés
A receptet Ancsa, a fotót Pampalini küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.