A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, majd a mustármaggal és a morzsolt majoránnával együtt összeturmixoljuk. A krémet sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. A megmosott halfiléket mindkét oldalon bekenjük a fűszerkrémmel, majd megforrósított olajon, lassú tüzön megsütjük. Közben kevés olajon üvegesre pároljuk a felkarikázott zöldhagymát. Felöntjük a borral és a tejszínnel. Megsózzuk és összeforraljuk. A megsült halat villával nagyobb darabokra tördeljük és rizságyra helyezzük. Leöntjük a tejszínes mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.