Elkészítés: A tészta hozzávalóiból vizes piskótát készítünk a szokott módon. Kapcsos kikent kerek tortaformában megsütjük. Míg sül, kikeverjük a krémet. A tojássárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a marcarponét, az aromát, majd annyi DEJó-t, amennyitől sűrű és kenhető krémet kapunk.
A kisült piskótát három lapba vágjuk, amikor kihűlt, megkenjük a lapokat a krémmel, kívülről is bekenjük, a tetejére tortadarát szórunk, ha van otthon, pirított mandulalapokat, de csokidarabkák is megteszik. Tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.