Elkészítés: Az első laphoz felverjük a tojásfehérjét habbá a vízzel és a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a sárgákat, aztán a lisztet. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és közepes tűznél kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
A második laphoz a dióbelet megpergeljük, majd késsel feldaraboljuk. Felverjük a fehérjéket habbá, majd a cukorral is verjük, aztán elkeverjük a dióval és a liszttel. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, 20 percig sütjük kis tűzön.
A krémhez elkeverjük a sárgákat az egész tojásokkal és a cukorral, majd gőz fölött, kevergetve sűrűre főzzük. Lehűtjük, hozzáadjuk a margarint és a kávét, és krémmé keverjük.
Összeállítás: Az első lapot megkenjük a krém felével, erre rakunk egy sor kekszet, majd krémet, majd a harmadik lapot. Erre kenjük a felvert habot. Hidegre rakjuk, és másnap szeleteljük úgy, hogy minden szeletbe egy keksz kerüljön.
Az instant kávét helyettesíthetjük 1 kanál frissen főzött, koncentrált kávéval. Így is össze lehet állítani: 1-es lap, krém, 3-as lap, krém, a tetejére a keksz, így elmaradhat a tojáshab. Ebben az esetben kétféle kekszet veszünk, kakaósat és szimplát, amit sakktábla formában rakunk ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.