A mézet, a vajat, a cukrot, a kakaóport és a tojásokat összekeverjük és vízgőz fölött addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad. A tűzről levéve langyosra hűtjük és hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet és puha tésztát gyúrunk belőle. Ha túl kemény lenne a tészta, akkor adhatunk hozzá néhány evőkanál tejet.
A tésztát kettéosztjuk, és kinyújtjuk sütőpapíron egy36×28 cm-es tepsi hátán. A tésztát megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 10 perc alatt megsütjük mind a két lapot.
A pudingport és a cukor felét kevés tejjel elkeverjük, majd a többi tejjel sűrűre főzzük és kihűtjük. A vajat a maradék cukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük, és összedolgozzuk a kihűlt pudinggal.
Az egyik lapra rákenjük akrém felét. A babapiskótát kávéba mártjuk és a krémre rakjukatészta rövidebb oldalával párhuzamosan. A krém másik felét rásimítjuk a babapiskótára, majd beborítjuk a másik tésztalappal.
A csokoládét a vajjal együtt vízgőz fölött megolvasztjuk és leöntjük vele a sütemény tetejét. Legalább egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.