Elkészítés: A tésztához a 6 tojásfehérjéből habot verünk. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral habosra, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat. Apránként hozzákeverjük a lisztet, a sütőport és a kakaót. A keverékhez adunk egy kevés fahéjat, valamint ízlés szerint rumot vagy rumaromát. A masszába óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 170-180 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez habosra keverjük a mogyorókrémet a margarinnal. A kihűlt tészta tetejére kenjük.
A keményre felvert tejszínt ráhalmozzuk (nem simítjuk el) a krém tetejére. Ezután megszórjuk csokoládéreszelékkel vagy csokidarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.