Egy csészében a cukros langyos tejben az élesztőt felfuttatom, majd hozzákeverem a liszthez, sózom, s víz hozzáadásával tésztává dagasztom. Egy meleg helyen hagyom, hogy megkeljen, megdagadjon.
Amikor már szépen megnőtt, köralakúra formázom, s forró olajban kisütöm. Én nem sokat bíbelődtem vele, hogy a közepe egész vékony legyen, s nem is formáztam lapostányér méreteket, mert egy kis serpenyőben sütöttem, s ráadásul nem bő olajban. Amikor megsült, olívaolajos fokhagymával kentem meg, a fokhagymát nem sajnáltam, tettem rá tejfölt, s reszeltem rá füstölt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.