Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a tésztát vékonyra kinyújtjuk, és kis pohár segítségével kiszaggatjuk (van egy derelyevágó készlet, azzal is el lehet készíteni).
A töltelékhez a ricottát ízesítjük mustárral, sóval, borssal, reszelt hagymával, sonkával, tejföllel, majd a kész tésztát ezzel a töltelékkel megtöltjük, a széleket alaposan lenyomkodjuk.
Megfőzzük lobogó vízben, leszűrjük.
A sajtmártáshoz a reszelt sajtot a keményítővel összekeverjük, majd a hideg tejhez adjuk, elkezdjük melegíteni folyamatosan kevergetve, sóval, borssal ízesítjük, és sűrűsödésig főzzük.
A raviolit a sajtmártással tálaljuk. Másnap is fogyasztható, ízletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.