Elkészítés: Első lépésként a fondant-t készítem el, mert annak pár órát állnia kell a hűtőben (1 éjszaka még jobb neki). A zselatint felolvasztom a vízben. A mézet és a margarint összeolvasztom (én mikróban olvasztottam). A kettőt összeöntöm. Egy mélyebb tálba 30-40 dkg porcukrot szitálok, és mélyedést készítek bele. A mélyedésbe öntöm a zselatinos-mézes margarint, és mixer keverőszárral elkezdem összedolgozni. Apránként (evőkanalanként) adom hozzá a porcukrot - mindig csak azután, hogy az előző kanálnyi cukrot felvette a massza. Ha már alig bírja a gép kikapcsolom, és fakanálra váltok. Akkor jó a massza, ha már elválik az edény falától. Végül egy porcukros nyújtódeszkán gombóccá gyúrom. Ezután mehet a fóliába, és irány a hűtő.
Most jön a piskóta. Készítek egy vizes piskótát (lehet tiszta tojásos vagy kakaós - esetleg bolti lap is). A tojások sárgáját különválasztom a fehérjétől. A sárgáját felverem a vízzel. Hozzáadom a cukrot. Olvadásig keverem vele. Ha ez megvan, mehet a sárga masszába a liszt és a sütőpor. Csipet sóval kemény habbá felverem a fehérjét, és óvatosan összeforgatom a másik masszával. A tésztát egy 30x25cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, majd 180 fokon kb 30 percig sütöm. Ha kész, félreteszem hűlni.
A krémhez a pudingot elkészítem a csomagoláson szereplő leírás szerint, majd ha kihűlt, összedolgozom a habosra kevert margarinnal.
A tortalapból először kivágom a cicafejet, utána félbevágom vízszintesen. A 2 tortalap között megtöltöm a krémmel, majd kívülről a tetejét és az oldalát is lekenem.
A bevonatot keményítővel meghintett nyújtódeszán 2-3 mm vékonyra nyújtom, és a nyújtófára feltekerve ráteszem a tortára. Óvatosan rásimítom oldalt is, majd körbevágom a torta alsó széleinél. A maradékot színezőpasztával színezem, és elkészítem a szemét, száját, orrát és a masniját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.