Elkészítés: A túrót áttörjük. Habosra keverjük a vajat a porcukorral, majd belekeverjük a vanília kikapart belsejét és a reszelt citromhéjat. Összekeverjük a túróval, majd belekeverjük a durvára összetört babpiskótát. Legalább 30 percre félretesszük pihenni. Az öntethez összetörjük a málnát, elkeverjük a mézzel. Tálaláskor gombócokat formálunk a túrós masszából, a dióban megforgatjuk. És a málnaöntettel tálaljuk.
Előkészítési idő: 10 perc
Elkészítési idő: 20 perc, nem számítva a pihentetést
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.