Elkészítés: Egy 24 cm-es kapcsos tortaformát kikenünk, lisztezünk, majd az 5 tojásból készült piskótát kisütjük, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint felkockázzuk, és a robotgép táljába tesszük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd 15 percig keverjük a géppel szép habosra. Míg a gép dolgozik, a pudingot a tejjel és a cukorral elkeverjük, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ezt is hagyjuk kihűlni, de közben átkeverjük.
A piskótát kettévágjuk, a felső részét tesszük alulra. A habos krémhez a pudingot adagoljuk egy kanállal, miközben lassan keveri a gép. A sima krémmel megkenjük a tortalapot, és csak egy keveset hagyunk meg a díszítéshez. Ráhelyezzük a másik lapot, és az oldalát is megkenjük a krémmel.
A tetejére 2 evőkanál olajjal megolvasztjuk az apróra tördelt fehércsokit, és szépen rákenjük a tortára. Hűtőbe tesszük dermedni, majd jöhet rá a maradék krém, amit habzsákba szedünk, és csillagcsővel, kis halmocskákat nyomunk. Díszítjük koktélcseresznyével a tetejét, és jó behűtve kínáljuk az ünnepi asztalon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.