A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3 órán át pihentetjük.
A tésztát két részre osztjuk, az egyiket egy tepsi hátán kisütjük. A másik részt tepsi méretűre nyújtjuk, tepsibe tesszük, rásimítjuk az előzőleg összekevert tölteléket (a tojásfehérje-habot óvatosan keverjük hozzá), és kisütjük.
A krémhez a lisztet a tejjel összekeverjük, sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a cukrot, a vajat, a mézet, a vaníliás cukrot, és kihabosítjuk. A kihűlt tésztára simítjuk a krémet, a tetejére pedig a tepsi hátán sült tésztát. Végül bevonjuk csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.