A tésztát a csomagoláson leírtak szerint kifőzzük. A darált húst és a hagymát két kanál zsíron elkezdjük pirítani, majd mikor már „bemattult” a hús minden darabkája, sózzuk, borsozzuk. Egy fedővel letakarjuk, és kb. 10 percig hagyjuk közepes lángon puhulni.
Ezalatt a kókuszjoghurtot, a tojásokat és a mustárt egy kis edényben összekeverjük.
Amikor a hús elkészült, a tésztával összekeverjük és egy kisebb tepsibe tesszük. Az öntettel, a tepsiben kicsit átforgatjuk, és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.