Olajat melegítünk egy serpenyőben, majd a felvágott póréhagymát rádobjuk. A gombákat és a brokkolit feldaraboljuk, hozzáadjuk a hagymához. Ha megpirult, ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát, és hozzákanalazzuk a natúr joghurtot és a krémsajtot, és az egészet alaposan összekeverjük.
A tepsit (én egy 20×30 cm-eset használtam) kikenjük margarinnal, az alján elterítjük a tésztát, megsózzuk egy kicsit, és locsolunk rá kb. 6-7 dl vizet. Erre kanalazzuk a mártást, egyenletesen szétoszlatva. A sütőt kb. 170 ºC-ra melegítjük elő, és először lealufóliázva 20 percig, majd fólia nélkül még 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.