Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a megmosott cukkiniket, majd besózzuk, és 1 órán át pihentetjük.
Ezután alaposan kiyomkodjuk a zöldségből a felesleges nedvességet, majd összekeverjük a darált mogyoróval és a szezámmaggal, a felaprított petrezselyemmel, valamint egy kevés sóval és borssal. Ha nem áll össze a zöldségmassza, még egy kevés darált mogyorót és szezámmagot adhatunk hozzá. 5 db lapos fasírtot formázunk belőle, és azokat egy kevés szezámmagban megforgatjuk.
A salsához összeturmixoljuk a megtisztított uborkát, a megmosott, megszárogatott koriandert, a citromlét és egy kevés sót. Ezzel kínáljuk a cukkinifasírtokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.