A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Klasszikus stíriai metélt
Rakott zöldbab darált hússal
Vadas marha
Kijevi csirkemell rizibizivel
Káposztás tészta egyszerűen
Zsemlegombóc
Finomfőzelék
Klasszikus kuglóf
Kapros tökfőzelék virslivel
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Farsangi szalagos fánk
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csupacsokis brownie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Szezámmagos cukkinifasírt (paleo recept) recept
recept
Egyszerű

Szezámmagos cukkinifasírt (paleo recept)

30 perc
2 adag
Átlagos
2017. 08. 07.

Elkészítés

  1. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a megmosott cukkiniket, majd besózzuk, és 1 órán át pihentetjük.
  2. Ezután alaposan kiyomkodjuk a zöldségből a felesleges nedvességet, majd összekeverjük a darált mogyoróval és a szezámmaggal, a felaprított petrezselyemmel, valamint egy kevés sóval és borssal. Ha nem áll össze a zöldségmassza, még egy kevés darált mogyorót és szezámmagot adhatunk hozzá. 5 db lapos fasírtot formázunk belőle, és azokat egy kevés szezámmagban megforgatjuk.
  3. A salsához összeturmixoljuk a megtisztított uborkát, a megmosott, megszárogatott koriandert, a citromlét és egy kevés sót. Ezzel kínáljuk a cukkinifasírtokat.

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Baba ganoush, az arab sült padlizsánkrém
Recept
Egyszerű

Baba ganoush, az arab sült padlizsánkrém

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.06.

Sütőben sült egyszerű fasírtgolyó
Recept
Egyszerű

Sütőben sült egyszerű fasírtgolyó

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2024.11.21.

Zöldbabfőzelék fasírttal
Recept
Egyszerű

Zöldbabfőzelék fasírttal

70 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2024.11.09.

Stefánia-szelet
Recept
Rafinált

Stefánia-szelet

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2024.10.12.

Pulykafasírt cordon bleu ízesítéssel
Recept
Egyszerű

Pulykafasírt cordon bleu ízesítéssel

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

2024.09.08.

Egyben sült paprikás fasírt
Recept
Egyszerű

Egyben sült paprikás fasírt

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

2024.08.23.

Zöldbabpörkölt fasírttal
Recept
Egyszerű

Zöldbabpörkölt fasírttal

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Somogyi Bea szerző profilképe

Somogyi Bea

|

2024.08.13.

Hasonló receptek

Friss receptek

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Házi majonéz recept
Recept
Egyszerű

Házi majonéz

5 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.12.

Reszelt túrós sütemény recept
Recept
Egyszerű

Reszelt túrós sütemény

95 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.09.

Illatos-omlós csirke recept
Recept
Egyszerű

Illatos-omlós csirke

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

|

2025.02.07.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.