A palacsintához a száraz hozzávalókat először vízzel kikeverjük, majd utána hozzáadjuk a tojásokat, így kisebb az esély a csomósodásra. A liszteket variálhatjuk, a lényeg, hogy több fajta lisztből készüljön, akkor lesz semleges íze a tésztának.
Felhevítjük a serpenyőt, és egy kávéskanál kókuszzsírt belecsurgatunk, majd egy normál merőkanálnyi tésztát öntünk bele, és a serpenyő mozgatásával eloszlatjuk. Amikor a palacsinta széle barnulni kezd, meg lehet fordítani, és pár másodperc után a másik oldal is készen van.
A citromot megmossuk, majd félig lereszeljük a héját. A citromról egy éles késsel lehámozzuk a héját, és a barázdák közül kivagdossuk a húsát (kifilézzük). A magokat eltávolítjuk, majd a héjjal, a mézzel és a menta levelekkel egy aprítóban pár másodpercig megforgatjuk.
A kész palacsintákat közvetlenül fogyasztás előtt szoktam töltjük meg, így nem szívja magába a tölteléket. Egy teáskanálnyi citromos töltelék bőven elég egy palacsintához!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.