A tojást, a mézzel, a sóval, a citromlével és az olvasztott zsírral elkeverjük egy tálban. Egy másik tálba kimérjük a többi hozzávalót kimérjük és összekeverjük. A folyadékot a szárazanyaghoz keverjük. (Eleinte kissé lágy lesz a tészta!) Hűtőszekrényben pihentetjük egy órát.
A tésztában található lisztek valamelyikével meghintjük a gyúródeszkát, majd a tésztát 3-4 mm vastagra nyújtjuk rajta.
Kiszúrjuk a formákat, majd sütőpapíros tepsin 180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben, 7-8 percig sütjük.
Miután kihűltek a linzerek, megtöltjük őket lekvárral. Akár azonnal is fogyaszthatjuk, de - akár a hagyományos linzer-, ez is 1-2 nap pihenés után lesz igazán finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.