A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összegyúrjuk, majd a tésztát egy bő órára a hűtőbe tesszük.
A tésztát két egyenlő részre osztjuk, lisztezett deszkán kinyújtjuk, és az egyiket teli a másikat lyukas kiszúróval kiszaggatjuk.
A linzereket egy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, majd egy tojás sárgájával szépen megkenjük a lyukas darabokat. Amíg a tojás nem köt meg, addig megszórhatjuk egy kevés tört dióval őket.
Ezután az előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, és 190 fokon, nagyjából 10 perc alatt megsütjük a linzereket. Rácson kihűtjük, majd lekvárral, kettessével összeragasztjuk őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.