A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre (cipó formára) osztjuk, folpackba csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Az első cipót 4 mm-re kinyújtjuk, cakkos szélű szaggatóval kiszúrjuk, és 180 fokon 7-8 percig sütjük. A másik cipónál is így járunk el.
A linezerek közepét gyűszűvel vagy egy kisebb formával kiszúrjuk. A tetejét tojásfehérjével lekenjük, darált dióval megszórjuk, és 180 fokon megsütjük. Amikor kihűltek, lekvárral összeragasztjuk, és porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.