A szobahőmérsékletű margarinhoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást. Ezekből tésztát gyúrunk, majd hűtőben 20 percig pihentetjük.
A pihentetett tésztát lisztezett deszkán fél centiméter vastagságúra nyújtjuk és szaggatóval kiszaggatjuk. A formákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és előmelegített, forró sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
A kész süteményeket kihűtjük. Az egyik formát megkenünk sárgabarack lekvárral, majd ráhelyezünk egy másik formát. A lekvárral megtöltött linzereket porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.