A linzer tésztájáhozelőször a száraz alapanyagokat, a lisztet, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsolojuk a margarint, végül hozzáadjuk a tojássárgát, és jól összedolgozzuk.
A tésztacipót fóliába csomagoljuk, és 1 órát hűtőben pihentetjük.
A tésztából levágunk egy darabot, porcukorral hintett deszkán fél cm vékonyra nyújtjuk. Linzerkiszúróval formára szaggatjuk, és sütőpapírra sorakoztatjuk, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon 10 percig sütjük.
A lyukas és a teli sütiket baracklevárral összeragasztjuk, majd még egy kis lekvárt teszünk a lyukakba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.