A baracklekváros-diós linzerkarika tésztjához a hozzávalókat, a lisztet, a hideg vajat, a porcukrot, a tojássárgáját, a vaníliás cukrot, a citrom és narancs lereszet héját, a sütőport, a sót és a tejfölt egy robotgép táljába tesszük, és gyorsan összegyúrjuk, majd fóliába tekerve hűvös helyen pihentetjük fél óráig.
Ezután a tésztát vékonyra kinyújtjuk, és kerek formára szaggatjuk. A korongok felének a közepére kis lyukat vágunk.
A korongokra baracklekvárt teszünk, amire ráhelyezzük a lyukas formákat. Ezután megkenjük tojásfehérjével, és megszórjuk darabos dióval. Végül 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.