A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd 1 órát hideg helyen pihentetjük. Ezután kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, és minden második közepét egy gyűszűvel is kiszúrjuk.
Tojásfehérjével megkenjük a lyukas linzerek tetejét és megszórjuk cukrozott dióval. Ezután mindegyiket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt világosra sütjük.
A kisült, kihűlt linzereket a baracklekvárral összetapasztjuk, megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.