A csokoládét a vízzel és a kávéval gőz fölött megolvasztjuk, egyneműre keverjük. A tojásokat szétválasztjuk, a tojássárgájákat fehéredésig keverjük az erittel, a fehérjéket habbá verjük. A tojássárgájás krémet összekeverjük a csokoládéssal, majd óvatos mozdulatokkal, apránként hozzáadjuk a fehérjehabot is.
Sütőpapírral kibélelt lapos tepsibe öntjük a keveréket, egyenletesen elsimítjuk, úgy hogy a vastagsága kb. 1,5 centiméter legyen. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Négy egyenlő lapra vágjuk, megtöltjük a krémmel.
A krémhez habszifonba tesszük az előre kikevert hozzávalókat, és két patront eresztünk bele. A szifonból egyszerűen a lapokra nyomjuk a krémet, és egymásra halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.