Előkészítés: Vizet forralunk a raviolihoz. A hagymát, az olajbogyót és a paradicsomot felaprítjuk. A füstölt húst vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A raviolikat kifőzzük, majd lecsöpögtetjük. Közben az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a füstölt húst vagy sonkát, a rozmaringot és az oregánót. Hozzáadjuk a bort és a paradicsomot, 5 percig főzzük, majd beleöntjük a feldarabolt olajbogyókat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kissé besűrítjük. A raviolival összekeverjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.