Elkészítés: Palacsintát sütünk, de inkább sós legyen, mint édes. Ha van otthon jól betanított gyermek, szívesen segít az összerakásban és a kóstolgatásban. A hagymát apróra vágjuk, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Együtt pároljuk egy kicsit. Közben összevágjuk a keményre főtt tojást, hozzáadjuk a reszelt sajtot, tejfölt, sót, ételízesítőt, borsot ízlés szerint. A darálthúshoz keverjük, és megtöltjük vele a palacsintákat. Egy tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük, nyakonöntjük tejfölös-sajtos mártással. Berakjuk a sütőbe, és közepes lángon összesütjük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.