A darált kekszet egy tálba tesszük, hozzákeverjük a vajat, a cukrot és annyi tejet, amennyit felvesz (jól formázható tésztát kell kapnunk). Egy maréknyit félreteszünk a tésztából (ebből lesznek a répák), a többit megfelezzük.
Az egyik feléhez hozzákeverjük a kakaóport és a rumaromát, a másikhoz a mandulaaromát és a zöld ételfestéket, majd külön-külön jól összedolgozzuk. A kakaós részt egy kisebb méretű, sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomkodjuk, egyenletesen. Erre rátesszük a zöld, mandulás tésztát, amit hasonló módon a barna tésztára nyomkodunk.
Gőz fölött az étcsokit az olajjal felmelegítjük, és a süti tetejére öntjük, majd elkenjük. Mielőtt még teljesen megszilárdulna a csoki, egy éles késsel berácsozzuk a csoki tetejét. Ezután hűtőbe rakjuk.
A kivett tésztába egy kevés piros ételfestéket keverünk, és répa alakokat készítünk belőle, a végét belenyomjuk a zöld ételfestékkel elkevert kókuszrelékbe, és 1-1 mézpöttyel ráragasztjuk a kész süti tetejére.
Amikor a csoki megkötött a tetején, körbevágjuk a szélét és egyben kivesszük az egészet a papír segítségével. A vonalak mentén felszeleteljük, a répákkal dekoráljuk. Hűtőben tartjuk a tálalásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.