A tejhez 1 kávéskanál porcukrot adunk és felmelegítjük. Amikor a tej langyosra melegszik, hozzáadjuk az élesztőt és ezt meghintjük 1 késhegynyi liszttel.
Egy tálba tesszük a lisztet, hozzá adjuk a felvert tojások sárgáját, a sót, majd apránként a cukrot és 6 evőkanál olajat, majd hólyagosra dagasztjuk. Amikor elkészült, adjuk hozzá a maradék 2 ek olajat.
Meleg helyen duplájára kelesztjük. Amikor megkelt, lisztezett felületre borítjuk és ujjnyi vastagságúra nyújtjuk.
Feltekerjük, koszorú formába hajtjuk és zsírral vagy olajjal kikent tepsibe tesszük.
Körül-belül 2 cm szélességűre bevagdossuk, de úgy, hogy a közepétől 1 cm megmaradjon. Ezután a cikkeket egyiket kifelé másikat befelé hajtjuk. Felvert tojással lekenjük és előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.