Elkészítés: A főzött csokikrémhez a pudingport a cukorral összekeverem, simára keverem 3 dl tejjel, besűrítem, hozzáadom a csokit, addig keverem, amíg elolvad a csoki. Időnként megkevergetem, amikor kihűlt, elektromos habverővel a szobahőmérsékletű vajjal habosra keverem. Félreteszem a hűtőbe.
Gáztepsiben vékpny piskótalapot sütök, hagyom hűlni, majd kistányér nagyságú köröket vágok belőle. A kerek lapokat megkenem rumos oldattal, összerakom a lapokat a csokikrémmel, a tetejét nem kell krémezni. Rummal vagy rumos oldattal átkenem. Beteszem a hűtőbe, és legalább 2 órán át hagyom hűlni, hogy a torta jól megdermedjen és könnyebben lehessen faragni.
Ha kellőképpen kihűlt, éles késsel tojás alakúra formázom, megkenem krémmel vékonyan. Visszateszem a hűtőbe megint két órára. A megdermedt tortát vizes kézzel áthúzom, és beburkolom marcipánnal. Tetszés és főként ízlés szerint díszítem. A díszeket tojásfehérjével ragasztom a burkolathoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.