Elkészítés: A cukormasszához a porcukor kivételével az összes hozzávalót lassan egyneművé főzzük. A porcukor felét egy tálba tesszük, amihez hozzáöntjük a felfőzött keveréket, elkezdjük fakanállal eldolgozni, és apránként adagoljuk tovább a porcukrot, amíg könnyen gyúrható masszát kapunk (ekkor már kézzel is gyúrhatjuk). Ha kész, fóliába csomagoljuk, és egy napig állni hagyjuk.
A pudingot megfőzzük és kihűtjük. Felverjük a tejszínhabport, belekeverjük folyamatosan a pudingot, a túrót, a vaníliát, a cukrot, a sót, a narancs és a citrom héját és levét, majd a zseléfixet. Amikor megfelelő állagú a krém, betöltjük a piskótát, kívül is átkenjük. A maradék krémet gyümölccsel megehetjük. :)
A cukormasszát másnap újra átgyúrjuk egy kis margarinnal. Tetszés szerint színezzük, formázzuk. Bevonjuk és díszítjük vele a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.