Elkészítés: 1. réteg: 3 tojás fehérjét 6 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral kemény habbá verünk, hozzáadjuk a tojássárgáját. 1 csomag zselatint 1,5 dl vízben elkeverünk, felmelegítjük. Majd langyosra hűtjük, és a masszához öntjük, jól elkeverjük. Tepsibe öntjük, és hűtőbe tesszük.
2. réteg: Ugyanúgy készül, mint az első adag, de 2 evőkanál kakaót is teszünk bele. Az első tetejére öntjük, amikor az már kicsit megdermedt, és visszatesszük a hűtőbe.
3. réteg: 2 kis pohár tejfölt 6 evőkanál porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral összekeverünk, hozzáadjuk a zselatint, és ráöntjük a 2. réteg tetejére (ha az már megszilárdult).
4. réteg: Elkészítjük a gyümölcskocsonyát a használati utasítás alapján. Ha kihűlt, ráöntjük a 3. réteg tetejére, megvárjuk, míg megdermed, majd szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.