A csokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk, a tojásokat kihabosítjuk cukorral. A langyosra hűtött csokit hozzáadjuk a tojásos keverékhez. Hozzáadjuk a sót és a pálinkát. A végén beleszitáljuk a lisztet és a kakaót, finoman beleforgatjuk. Kivajazzuk és porcukorral meghintjük a sütőtálakat, megtöltjük és 8-9 perc alatt megsütjük.
Felforraljuk a cukrot, a glükóz szirupot és a vizet. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a kifacsart zselatin lapokat és a végén a mangót. A kész masszát habszifonba töltjük, beleengedjük a patront, alaposan felrázzuk, felhasználásig hűtőbe tesszük.
A fehércsokit vízgőz fölött felolvasztjuk, ételfestékkel megszínezzük, majd buborékfóliára húzzuk ki, ahol hagyjuk megszilárdulni, így szép mintás csokidíszt kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.