3 dl tejet tálba öntjük, majd a fokhagymagerezdeket belepréseljük. Ebbe áztatjuk a hússzeleteket, és 2 órára a hűtőbe tesszük.
Egy tálba felütjük a tojásokat, ízlés szerint sózzuk, majd felöntjük a maradék tejjel. Annyi liszet adunk hozzá, hogy nagyon sűrű palacsintatésztát kapjunk.
A hússzeleteket lecsöpögtetjük, majd belemártjuk a palacsintatésztába. Forró, bőséges olajban mindkét oldalukat zsemleszínűre sütjük.
A szószhoz 4 evőkanál mézet felteszünk melegedni, majd teszünk hozzá 4 evőkanál ketchupot, pici ecetet, kis gyömbért, majd 1 dl vizet. Felforraljuk. Hozzáadunk még 1 kanál szójaszószt, majd egy kis hideg vízzel elkevert étkezési keményítővel besűrítjük. Hogy igazán adjunk az élvezetnek, rakhatunk hozzá egy kis chiliszószt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.