Elkészítés: A kacsacombokat megtisztítjuk, kicsit bevagdossuk, majd befűszerezzük.
A tepsibe olvasztott kacsazsírt rakunk, erre a combokat, a friss bazsalikomot rátépkedjük, a levendulaágakat is belerakjuk, majd a bort aláöntve, alufóliával letakarva 220 fokon sütjük 1 órát, majd a fóliát lehúzzuk, a hőmérsékletet visszavesszük 190 fokra, és további 1 órát sütjük. A sütés vége felé a levét leszívjuk vagy leöntjük, és ropogósra sütjük a bőrét.
Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.